Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση παρουσία του προπονητή της ομάδας Βασίλη Πλεσίτη, είχε η επιτροπή φίλων του ΟΦΗ, που έχει συσταθεί, για την καλύτερη λειτουργία των υποδομών του ΟΦΗ και ειδικότερα της Κ19, η οποία μετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football league.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η πολύ καλή πορεία που κάνει η Κ19 του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και γενικότερα η δουλειά που γίνεται, για την οποία υπάρχει ικανοποίηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Να σημειωθεί ότι με αίτημα του ΟΦΗ στη διοργανώτρια, ζητήθηκε να γίνει ένας ακόμη γύρος, στους περιφερειακούς ομίλους, ώστε οι ποδοσφαιριστές να βάλουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Από την πλευρά του Βασίλη Πλεσίτη τονίστηκε η σημασία ο ΟΦΗ να συνεχίσει νηα δουλεύει επαγγελματικά τόσο στην Κ19, όσο και στις υποδομές γενικότερα, καθώς υπάρχει αξιόλογο υλικό, μέσα από το οποίο ο ΟΦΗ μπορεί να αντλήσει παίκτες για την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια, έχοντας όμως πάντα ως προτεραιότητα την καθημερινή σκληρή δουλειά.

Αποφασίστηκε οι συναντήσεις αυτές να είναι συχνές, ώστε να επιλύονται τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, στο ευαίσθητο θέμα των υποδομών του ΟΦΗ.

Η Κ19 του ΟΦΗ έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική. Για το λόγο αυτό θα δώσει το Σάββατο (18/2) φιλικό παιχνίδι στην Χερσόνησο με την τοπική ομάδα (3.30μμ).

Επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της Κ19 του ΟΦΗ, είναι με τον ΑΟΧ στα Χανιά, το επόμενο Σάββατο (25/2).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics