Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2017

Στην σημασία της νίκης για τον ΟΦΗ, αλλά και στο γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη ένα γύρο με 17 αγώνες, στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνένετυξη τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη (0-1).

Ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι σε αυτά τα παιχνίδια σημασία έχει η νίκη, δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημέμος απο την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ σε ερώτηση, που του έγινε για την ένσταση πυ κατέθεσε ο ΟΦΗ σε βάρος της Λαμίας, ανέφερε ότι «η διοίκηση προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας», ενώ πρόσθεσε ότι «καλό ειναι τέτοια λάθη, αν έχει γίνει λάθος να αποφεύγονται»,εννοώντας την χρησιμοποίηση παραπάνω ξένων παικτών στην ενδεκάδα. Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου: Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες. Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι». Για τη συνέχει του πρωταθλήματος: «H ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας». Για την ένσταση που έκανε ο ΟΦΗ σε βάρος της Λαμίας: «Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου. To πως θα προετοιμάσω την ομάδα μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει, και δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics