Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2017

Με γκολ του Χαντί στο 28' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νικη επί του Αιγινιακού με 1-0, στην 17η αγωνιστική της Football League. Ο ΟΦΗ ηταν εξαιρετικός στο πρωτο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές φάσεις και σε μία από αυτές έφτασε στο γκολ με το πέναλτι του Χαντί Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία και έβαλαν δύσκολα στον ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, ενώ μετά το 80΄χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Μιλοσάβλιεφ για να πετύχει και δεύτερο γκολ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιατζιγόλου, Πασαλίδης, Παντικίδης (46' Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατζολάρι (60' Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81' Παπαδόπουλος). OΦΗ: Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (74' Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (70' Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (57' Ράντι), Βουό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics