Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2017

Οσκαρ αυτοσαρκασμού και...χιούμορ απο τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό (2-0).

Ο Σέρβος επιθετικός του ΟΦΗ, απο τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, έγιε στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, αναγκαστική αλλαγή, καθώς χτύπησε στη μέση.

Ο «Μίλο» στις δηλώσεις του έδωσε ρεσιτάλ, καθώς ως είπε με μπόλικη δόση χιούμορ «ευτυχώς που ...βγήκα έξω και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει (γέλια!).

Χωρίς εμένα η ομάδα σκόραρε δυο πολύ ωραία γκολ. Και για μας αυτο είναι το σημαντικό. Να κερδίζουμε».

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Κισσαμικού, ο Μιλοσάβλιεφ, ανέφερε ότι «κάθε παιχνίδι για μας είναι πολύ σημαντικό, γιατί πρέπει να το κερδίσουμε. Υπάρχει πίεση για μας, γιατί πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε κάτι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρέπει να περιμένουμε και κάποια κακά αποτελέσματα απο τον Απόλλωνα και τη Λαμία, για να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Ενώ για τον τραυματισμό του ανέφερε ότι «δεν ξέρω ακόμα αν είναι κάτι σοβαρό. Πονάω πολύ στο κόκκαλο. Πονάω πολύ. Θα δούμε αύριο. Θα κάνω εξετάσεις, για να δούμε αν υπάρχει κάποιο σπάσιμο ή όχι».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics