Breaking News
15 Μαρτίου 2017

Την άμεση εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει ο ΟΦΗ σε βάρος της Λαμίας, ζητάει απο το πειθαρχικό όργανο της Football league  η ΠΑΕ ΟΦΗ1925, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της.

H νομική υπηρεσία της κρητικής ομάδας, έχει ήδη ζητήσει απο το αρμόδιο όργανο, το οποίο και θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να αποφανθεί για την υπόθεση (όπως έκανε και πέρσι για τον αγώνα Ελευσίνα-Απόλλων) να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να την εκδικάσει μέσα στα χρονικά περιθώρια που προβλέπει ο νόμος, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση, δημιουργεί σοβαρά ζητήματα για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Football league.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, επιφυλάσσεται, παντός νομίμου δικαιώματος της.

Οπως τονίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «ανεξάρτητα από τη στάση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση, ο ΟΦΗ ζητάει την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει σε βάρος της Λαμίας, από το πειθαρχικό όργανο της Football league, το οποίο και θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να βγάλει απόφαση, για το θέμα αυτό, όπως έκανε και πέρσι με την αντίστοιχη υπόθεση του αγώνα Ελευσίνα-Απόλλων.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης, δημιουργεί ερωτηματικά και πλήτει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
Ο κανονισμός αναφέρει ότι ανάλογες ενστάσεις -καταγγελίες θα πρέπει να εκδικαστούν αποκλειστικά μέσα σε 7 ημέρες από την ημέρα υποβολής τους.  Δεν μπορεί να αποδοθεί δίκαιο μετά από μήνες.
Περιμένουμε από το πειθαρχικό όργανο της Football league να επιληφθεί, να διερευνήσει την υπόθεση και να βγάλει απόφαση, χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Σε κάθε διαφορετική και απευκταία περίπτωση, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics