Breaking News
15 Μαρτίου 2017

Ο ΟΦΗ κατέθεσε στις 23 Φεβρουαρίου, ένσταση σε βάρος της Λαμίας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο ματς με τη Σπάρτη αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αντί να εκδικάσει την ένσταση, την παρέπεμψε στον αθλητικό εισαγγελέα και ο τελευταίος την έστειλε σήμερα(15/3) στο αρχείο, δηλώνοντας αναρμόδιος.


Η αλήθεια είναι ότι η στάση της πειθαρχικής επιτροπής της Football League προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς πέρυσι εκδίκασε μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων ανάλογη υπόθεση που αφορούσε τη χρησιμοποίηση 6 ξένων στο ματς Πανελευσινιακος-Απόλλων ενώ τώρα το μόνο που έκανε ήταν να την παραπέμψει στον αθλητικό εισαγγελέα.
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανόλης Φωτάκης με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κλείσιμο της υπόθεσης που αν επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για σκάνδαλο ολκής σε βάρος του ΟΦΗ αλλά και του Άρη δήλωσε στο ekriti.gr, ότι η υπόθεση δεν έχει μπει στο αρχείο, παρότι ο αθλητικός εισαγγελέας δήλωσε την αναρμοδιότητά του και ότι η πειθαρχική επιτροπή της Football League είναι υποχρεωμένη να εκδικάσει τις ενστάσεις ΟΦΗ και Αρη.
‘’Η υπόθεση δεν μπήκε σε κανένα αρχείο. Ο Άρης και ο ΟΦΗ έκαναν μια καταγγελία-ένσταση κατά της Λαμίας και σύμφωνα με τον ΚΑΠ αρμόδιο να την εξετάσει είναι το Πειθαρχικό Όργανο της Football League.
Εκείνο ζήτησε τη συνδρομή του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος σωστά δήλωσε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Εμείς περιμένουμε από το Πειθαρχικό Όργανο να ορίσει ημερομηνία εκδίκασης ‘’  τόνισε ο νομικός της ΠΑΕ ΟΦΗ.’’
Οι νομικοί του του ΟΦΗ και του Άρη που επίσης έκανε ένσταση περιμένουν τον ορισμό της δικάσιμου από την πειθαρχική επιτροπή, την ερχόμενη εβδομάδα .

Νομικός Άρη: «Σκάνδαλο εάν δεν εκδικαστεί από την Πειθαρχική

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ Άρης σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 υποστήριξε ότι ανεξαρτήτως του τί έκανε ο Σιμιτζόγλου, το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League είναι υποχρεωμένο να συζητήσει την υπόθεση του αγώνα Λαμία – Σπάρτη.

«Η πειθαρχική επιτροπή οφείλει να ασχοληθεί, διαφορετικά θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ατλαμάζογλου και συνέχισε: «Άλλο ο αθλητικός εισαγγελέας και άλλο η πειθαρχική επιτροπή. Η γνώμη του δεν είναι προϋπόθεση. Ναι μεν ο Σιμιτζόγλου μπορεί να έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, πλην όμως, η εκδίκαση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι διαφορετική υπόθεση. Μπορεί ο εισαγγελέας να κρίνει ότι δεν υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα, υπάρχει όμως μια ένσταση, η οποία πρέπει να εκδικαστεί.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει την άποψή του. Δεν μπορεί να μην γίνει η εκδίκαση. Αν δεν γίνει θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Δεν είναι προϋπόθεση για την εξέταση η άσκηση δίωξης εκ μέρους του κ. Σιμιτζόγλου. Μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή να τη λάβει υπόψη, δεν δεσμεύεται, όμως, πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάσει την υπόθεση». 

πηγή:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics