Breaking News
15 Μαρτίου 2017

Ο Πάτρικ Βουό, επιστρέφει στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/3, 5μμ), με τα Τρίκαλα, στο Γεντί Κουλέ.

Ο Ιβοριανός επιθετικός, έβγαλε μέρος του προγράμματος της Τετάρτης (15/3) και όλα δείχνουν ότι τίθεται ξανά στην διάθεση της ομάδας και θα ενισχύσει την επίθεση του ΟΦΗ, στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Ελπίδες να προλάβει έχει και ο Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος την Πέμπτη (16/3) θα επιχειρήσει και αυτός να μπεί στο πρόγραμμα!

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ, αναφέρει:

Ο Πάτρικ Βουό ακολούθησε μέρος της προπόνησης που έγινε την Τετάρτη (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και οι πιθανότητες να βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/3, 5μμ) με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ, αυξήθηκαν σημαντικά.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (16/3) θα δοκιμάσει να μπεί στο κανονικό πρόγραμμα και ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, για τον οποίο επίσης υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολουθεί ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο ποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Ο ΟΦΗ θα κορυφώσει την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι, με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (16/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (17/3) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, αν δεν βρέχει.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του ΟΦΗ, θα επιλέξει την αποστολή, για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics