Breaking News
16 Μαρτίου 2017

Η Σούπερ Λιγκ και ο Δήμος Χανίων έδωσαν την λύση και τελικά το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Περιβολίων.

Η λύση δόθηκε μετά την σημερινή συνάντηση του προέδρου του Πλατανιά Μανώλη Μαθιουλάκη με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα καθώς πριν από λίγες ημέρες ο ΑΟ Χανιά είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση με την οποία ζητούσε να γίνει το παιχνίδι στα Περιβόλια γιατί σε διαφορετική περίπτωση απειλούσε ότι θα καταθέσει τα δελτία.

Έτσι, το παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 4.00 το μεσημέρι, θα γίνει κανονικά στο γήπεδο των Περιβολίων και όχι, όπως αρχικά φαινόταν, στο Μάλεμε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics