Breaking News
17 Μαρτίου 2017

Ο ΟΦΗ, όπως συνηθίζει να κάνει με όλες τις ομάδες που φιλοξενεί στην Κρήτη, εφ’ όσον του το ζητήσουν, παραχώρησε ένα γήπεδο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην ομάδα των Τρικάλων, για προπόνηση, παραμονές του αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα γίνει το Σάββατο (18/3, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Η προπόνηση της ομάδας των Τρικάλων έγινε την Παρασκευή (17/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ ολοκλήρωνε την προετοιμασία του, με προπόνηση που έγινε στο Γεντί Κουλέ. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ παρείχαν κάθε δυνατή διευκόλυνση στην ομάδα των Τρικάλων, για την προπόνηση της, όπως άλλωστε κάνουν στο πλαίσιο της κρητικής φιλοξενίας, σε όλες της ομάδες, που επισκέπτονται το Ηράκλειο και είναι αντίπαλοι στο γήπεδο για 90 λεπτά. Ο τεχνικός των Τρικάλων, Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού οι μόνοι που έμειναν εκτός αποστολής ήταν οι Νταμαού, Παπαδόπουλος, Καμπλιώνης. Αντίθετα, ο Μαχαμάτ αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται στη διάθεσή του. Η αποστολή: Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Πίντο, Σαρακατσάνος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μπαλμπόα, Μουμίν, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς, Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Kουσκουνάς, Γιαννιτσάνης, Μαχαμάτ, Μπαϊκαρά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics