Breaking News
17 Μαρτίου 2017

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα με προπόνηση στο γήπεδο Θ.Βαρδινογιάννης την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/3, 5μμ) με τα Τρίκαλα. Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλους μετέχουν οι Βουό και Μιλοσάβλιεφ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Παντίδος, Φαζός, Αντουκόρ, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε, Βουό, Πάγκαλος, Μάνος. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Δάφκος, Κοιλιάρας, Οστοιτς, Χίσι, Βρεττός, Μπουρσέλης, Κοντογιάννης, Μανιαδής. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics