Breaking News
18 Μαρτίου 2017

Τα Τρίκαλα σταμάτησαν το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ κερδίζοντας με1-0 στο Ηράκλειο την Κρητική ομάδα, που έκανε απογοητευτική εμφάνιση και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους. Αυτή η ήττα μείωσε στο ελάχιστο τις πιθανότητες του ΟΦΗ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.


To γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 64' ο Γκόλιας, ο οποίος με απευθείας χτύπημα φάουλ με το αριστερό πόδι, έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του ΟΦΗ.
Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν από την αρχή του αγώνα για την επίτευξη ενός γκολ, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ δεν άφηνε ανοιχτούς διαδρόμους. Οι Κρητικοί μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχαν τον έλεγχο και προσπαθούσαν κυρίως από τα άκρα να κάνουν τη ζημιά, αλλά αδυνατούσαν να κάνουν μια φάση για γκολ προκειμένου να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΤ αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και βγήκε μπροστά σε μια προσπάθεια να ψάξει το γκολ. Η πίεση που ασκούσαν οι τρικαλινοί απέδωσε τελικά καρπούς στο 63’ όταν κέρδισαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Ο Γκόλιας ανέλαβε την εκτέλεσή του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου. Παρόμοιο το σκηνικό και στο 82’ με τον Γκόλια να εκτελεί νέο φάουλ, αλλά αυτή τη φορά έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων, πριν η μπάλα καταλήξει σε αντίπαλο. Μετά το προβάδισμα του ΑΟΤ οι παίκτες του Παπαδόπουλου έδειχναν να τα έχουν χαμένα καθώς δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια τελική προσπάθεια, παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή της μπάλας.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΟΦΗ: Στρέζος, Κώτσιος, Βουό, Χαντί, Μάνος (56' Ράντι), Πουρτουλίδης (68' Μιλοσάβλιεφ), Πάγκαλος (76' Ογκμποε), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.
Tρίκαλα: Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Πίντο,Στεφάνοβιτς (79' Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (62' Μπαικαρά), Γιαννιτσάνης (85' Αρναρέλης), Κουσκουνάς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics