Breaking News
19 Μαρτίου 2017

«Είναι υποχρέωση μας να μην τα παρατήσουμε και να πάμε την ομάδα, όσο γίνεται ψηλότερα. Αυτή είναι μια υποχρέωση που έχουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα και στον κόσμο».

Με τα λόγια αυτά, προς τους παίκτες του ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, πριν την προπόνηση της Κυριακής (19/30 έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ  (0-1).

«Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος αμέσως μετά, έκανε τις επισημάνσεις του, προς τους παίκτες του ΟΦΗ, για την καλή εικόνα του πώτου μέρους, αλλά και την κακή της επανάλληψης, από την οποία δεν έμεινε καθ’ όλου ικανοποιημένος.

Η προσοχή του ΟΦΗ στρέφεται πλέον στο παιχνίδι της Τετάρτης (22/3, 4μμ) στα Χανιά με τον ΑΟΧ στα Περβόλια.

Ο Μπόατεγκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα που τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, συμπλήρωσαν κάρτες οι Βουό και Βαλλιάνος και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα αξιολογήσει σε ποιο από τα επόμενα 4 παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics