Breaking News
20 Μαρτίου 2017

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ ανέβασε στροφές στην προπόνηση της Δευτέρας (20/3) και έχει σημαντικές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης (22/3, 4μμ) με τον ΑΟΧανιά στα Περβόλια. Ο ΟΦΗ με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη (21/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι.

Αμέσως μετά την προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα βγάλει αποστολή, η οποία το απόγευμα της Τρίτης θα αναχωρήσει για τα Χανιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσία ο Βουό, που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (24η αγωνιστική)

Ενώ ο Βαλλιάνος, που επίσης συμπλήρωσε κάρτες επιλέχθηκε να εκτίσει με τον Παναιγιάλειο (25η αγωνιστική).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics