Breaking News
18 Απριλίου 2017

Στην προπόνηση της Τρίτης (18/4), που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, βρέθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Μαζί με τα Χρόνια Πολλά και τις ευχές για το Πάσχα, τονίστηκε η σημασία, ο ΟΦΗ να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, με στόχο η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τον ΟΦΗ έρχονται σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Αχαρναικό την Κυριακή (23/4) στο Γεντί Κουλέ, ενώ ακολουθούν και τα παιχνίδια με Απόλλωνα, Λαμία και Αρη και όλοι μαζί ποδοσφαιρικό τμήμα, διοίκηση και κόσμος, πρέπει να είναι ενωμένοι και προσηλωμένοι, για τις σημαντικές αναμετρήσεις που έρχονται αλλά και γενικότερα για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics