Breaking News
20 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είδε στην προπόνηση της Πέμπτης (20/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όλους τους παίκτες-με εξαίρεση τους γνωστούς απόντες- να είναι στην διάθεση του, για το παιχνίδι της Κυριακής (23/4, 4μμ) με τον Αχαρναικό, στο Γεντί Κουλέ.

Με εξαίρεση τους τιμωρημένους Μάνο-Μητρόπουλο και τους τραυματίες Φαζό-Κοιλιάρα, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η προπόνηση της Πέμπτης (20/4) κύλησε με πολύ καλή διάθεση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί, που έχουν χτίσει το τελευταίο διάστημα με 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια.

Οι προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου (και οι δυο στις 11 το πρωί) θα γίνουν στο Γεντί Κουλέ.

Με αυτές θα ολοκληρώσει ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για την αναμέτρηση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics