Breaking News
21 Απριλίου 2017

Με προπόνηση που έγινε στο Γεντί Κουλέ την Παρασκευή (21/4) ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/4, 4μμ) με τον Αχαρναικό.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αφιέρωσε την προπόνηση σε τακτική για το παιχνίδι και είδε τους παίκτες του να εκτελούν με καλή διάθεση και σωστή νοοτροπία τα πλάνα του.

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα (τιμωρημένοι Μάνος, Μητρόπουλος και ο τραυματίες Φαζός και Κοιλιάρας), όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην προπόνηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, η προπόνηση του Σαββάτου (22/4) θα γίνει επίσης στο Γεντί Κουλέ και μετά το τέλος της, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αχαρναικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics