Breaking News
24 Απριλίου 2017

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αχαρναικό (3-0) θα κάνει την Τρίτη (25/4) μαγνητική, προκειμένου  να γίνει ακριβής διάγνωση  για τις ενοχλήσεις που ένοιωσε στη μέση, στο σημείο του παλιού του τραυματισμού.

 

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που θα γίνει το Σάββατο (29/4, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσία του ΟΦΗ για το επόμενο παιχνίδι, τέθηκαν και οι Μάνος και Μητρόπουλος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Mε προπόνηση ποθ θα γίνει την Τρίτη (25/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics