Breaking News
27 Απριλίου 2017

Με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (28/4) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την εντός έδρας  αναμέτρηση, του Σαββάτου (29/4, 5μμ), με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Στην προπόνηση της Πέμπτης (27/4) ο Νίκος Παπαδόπουλος, πέρα από τους γνωστούς απόντες (Κοιλιάρας, Φαζός) είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του, να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα και να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, η οποία έχει τον «ευχάριστο πονοκέφαλο» να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, για το παιχνίδι.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, προπονήθηκε και την Πέμπτη κανονικά και είναι στο πλάνο της ομάδας για την αναμέτρηση.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (29/4), ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics