Breaking News
22 Μαΐου 2017

Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα (22/5) για τους παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό που τους έδωσε το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Παπαδόπουλος.

 

Η σκέψη του ΟΦΗ είναι στο παιχνίδι της Κυριακής (28/5) με τη Σπάρτη στο Γεντί Κουλέ, ενώ στις σκέψεις της τεχνική ηγεσίας, είναι και ένα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη (24/5), κάτι που θα αποφασιστεί προσεχώς απο το προπονητικό επιτελείο.

Ο ΟΦΗ βλέπει πλέον τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Σπάρτη, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αιγινιακό,παιχνίδια στα οποία ο στόχος είναι οι τρείς νίκες στους τρείς τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος της Football league.marmaras nea 2017

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics