Breaking News
24 Μαΐου 2017

Ο Νίκος Παντίδος δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε την Τετάρτη (24/5) το πρωί το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα.

 

Το συμβόλαιο του Παντίδου, στον ΟΦΗ, έληγε στις 30/6, αλλά τελικά οι δυο πλευρές, αποφάσισαν να το λύσουν από τώρα κοινή συναινέσει, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ανακοίνωση της ευχαριστεί το Νίκο Παντίδο, για την προσφορά του στον ΟΦΗ, στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Παντίδος, δήλωσε ότι «ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ σε αυτόν. Ηταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του. Ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics