Breaking News
26 Μαΐου 2017

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, έλυσε σήμερα (25/5) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

 

Ο 34χρονος Γκανέζος μέσος μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, έλυσε τη συνεργασία του, η οποία έληγε στις 30/6.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Ντέρεκ Μπόατεγκ, για την προσφορά του στον ΟΦΗ, στο διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτόν, μετά τον Ιανουάριο.

Με την εμπειρία του και τις μεγάλες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις, βοήθησε την ομάδα μας, στην προσπάθεια που έκανε στον δεύτερο γύρο.

Παίκτες με την αξία, το κασέ και το σπουδαίο βιογραφικό του Ντέρεκ, είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά για κάθε Ελληνική ομάδα.

Αισθανόμαστε ευτυχείς που δώσαμε την ευκαιρία στον Μπόατεγκ, να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον ΟΦΗ και να ξανασυστηθεί μετά απο πολλά χρόνια, στο κοινό της ομάδας, ως ώριμος πια και αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής.

Ηταν μια σφοδρή δική του επιθυμία που εκπληρώθηκε.marmaras nea 2017

Εφυγε σαν φίλος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία, ότι και αν αποφασίσει να κάνει στο ποδόσφαιρο.

Αλλωστε είναι ένας παίκτης με σπουδαίες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Αντίο Ντέρεκ, αντίο φίλε!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics