Breaking News
19 Ιουνίου 2017

"Είμαι χαρούμενος, γιατί έμεινα στο σπίτι μου". Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος σχολίασε την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Ο 46χρονος τεχνικός με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και τους μετόχους για την εμπιστοσύνη και κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια.

Οπως είπε «είμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου.

Θέλω να πω όμως, ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου.

Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά».

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics