Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Σκληρή ανακοίνωση κατά των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, εξέδωσε ο σύνδεσμος «Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος».

Στην ανακοίνωση οι οεργανωμένοι οπαδοί υπογραμμίζουν πως δεν θα πρέπει να παρουσιάσουν ως υποψήφιους επενδυτές «κάποιους που στο παρελθόν διέλυσαν ομάδες εν μια νυκτί», όπως λένε χαρακτηριστικά, φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Πάτση και το ενδιαφέρον που έχει δείξει για εμπλοκή του στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου
Κύριοι αμέτοχοι και κύριοι διοικητικά ανύπαρκτοι,
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Τόσον καιρό τη σιωπή και την ανοχή μας μάλλον τις έχετε εκλάβει ως αδυναμίες και πιστεύετε ότι μπορείτε να παίζετε παιχνίδια στην πλάτη του Ο.Φ.Η και του κόσμου του!
Μέχρι σήμερα προτιμήσαμε το δρόμο της ανοχής για το καλό της ομάδας. Ως εδώ όμως!
Πριν δύο χρόνια όλος ο κόσμος του Ο.Φ.Η σας έδειξε εμπιστοσύνη και πίστεψε στο «όραμά» σας για ένα Ο.Φ.Η ανεξάρτητο και δυνατό. Αναλάβατε μια ομάδα με μηδενικό χρέος και δύο χρόνια μετά η πραγματικότητα δυστυχώς μας έχει διαψεύσει. Η ανικανότητα έχει τα όρια της και το ίδιο και υπομονή μας.
Επιτέλους καταλάβετε ποια ομάδα διοικείτε και φερθείτε ανάλογα. Αν δεν μπορείτε να το πράξετε, τότε πληρώστε ό,τι υποχρέωση έχετε δημιουργήσει, εξασφαλίστε μια σταθερή μετάβαση και πηγαίνετε στο καλό. Μας κουράσατε με τα καπρίτσια σας, με την ανικανότητα σας και με την παντελή έλλειψη αδυναμίας να διαχειριστείτε ένα σωματείο του μεγέθους και της Ιστορίας του Ο.Φ.Η!
Η Ιστορία της ομάδας μας θα κρίνει τους πάντες. Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά στο μεγαλείο του Ο.Φ.Η και των ιδανικών που πρεσβεύει. Αποφασίστε λοιπόν πώς, θέλετε να μείνετε στην Ιστορία του Ο.Φ.Η ,γιατί είστε πολύ κοντά στο να γραφτούν τα ονόματα σας με τα πιο μαύρα γράμματα.
Και σας προειδοποιούμε, μην διανοηθείτε να μας παρουσιάσετε ως υποψήφιους επενδυτές κάποιους που στο παρελθόν διέλυσαν ομάδες εν μια νυκτί και που τα πεπραγμένα τους είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα! Θα μας βρείτε απέναντι σας με τον πιο σκληρό και απόλυτο τρόπο.
Έχετε μερικές μέρες μέχρι τη γενική συνέλευση να πράξετε τα δέοντα.Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Όποιος αδυνατεί να σηκώσει το βάρος, πληρώνει το μερίδιο του και πάει σπίτι του!
Ο Ο.Φ.Η είναι ο λαός του, που έχει ταλαιπωρηθεί από δήθεν σωτήρες επί πολλά χρόνια. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει με το σήμα και την ιστορία.
Θα προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο και κόστος!
ΑΝΟΧΗ Τ Ε Λ Ο Σ!
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics