Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Σε συζητήσεις με τους διοικούντες του ΟΦΗ για να συμμετάσχει στη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βρίσκεται ο Αντρέας Πάτσης, κίνηση η οποία έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των οπαδών των Κρητικών.

 

Μπορεί ο Αντρέας Πάτσης να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες του ΟΦΗ, για την συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει, τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών των «ασπρόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα ο σύνδεσμος «Κρήτες 4» προχώρησε στην έκδοση καυστικής ανακοίνωσης, μέσω της οποίας άφηνε αιχμές εναντίον του πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου, για τα σενάρια εισόδου του στον ΟΦΗ, ενώ μεταξύ άλλων τονίζουν ότι «Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Όποιος αδυνατεί να σηκώσει το βάρος, πληρώνει το μερίδιο του και πάει σπίτι του».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics