Breaking News
21 Ιουλίου 2017

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παύλος Μητρόπουλος που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο χρόνων. Ο Παύλος Μητρόπουλος γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1990 και εκτός των άλλων υπήρξε διεθνής με την εθνική Ελπίδων από το 2010 έως και το 2012, πραγματοποιώντας 10 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιγιάλειο, με τον οποίο αγωνίστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα και στην Γ΄ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου συμβόλαιο δύο ετών και έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας. Συνολικά έως το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και άλλες 5 στη Β’ Εθνική, την πρώτη του χρονιά, ενώ παράλληλα η ομάδα του εξασφάλισε την άνοδο.
Η επόμενη περίοδος (2011-12) τον βρήκε στον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε κερδίσει την προηγούμενη χρονιά την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Αμέσως έγινε βασικός και αγωνίστηκε σε 22 αγώνες, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, όμως η ομάδα από το Αγρίνιο υποβιβάστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ και ο ίδιος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει, ωστόσο συμμετείχε σε 6 αγώνες στο πρώτο μισό της περιόδου 2012-13 στη Β’ κατηγορία.
Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την ΑΕΚ. Το ντεμπούτο του με την «Ένωση» πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2013, στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 8 Ιουλίου 2013 ανακοινώθηκε η παραχώρησή του ξανά με τη μορφή δανεισμού, από τον Παναιτωλικό στον Πανιώνιο για έναν χρόνο, όμως την επόμενη χρονιά (2014-15) αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον αθηναϊκό σύλλογο. Τον Ιανουάριο του 2016 κι έπειτα από 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο με 69 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα αποχώρησε ως ελεύθερος. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από το σουηδικό πρωτάθλημα, τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ.

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics