Breaking News
23 Ιουλίου 2017

Στους προκριματικούς των οργάνων ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ελένης Κελαϊδίτη στους Παγκόσμιους Αγώνες του Βρότσλαβ, στην Πολωνία.



Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής ήταν η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος στη διοργάνωση, η οποία διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελεί συμπλήρωμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απέναντι στις κατά τεκμήριο κορυφαίες αθλήτριες του πλανήτη και σε μία διοργάνωση που χρησίμευσε ως πρόβα ενόψει του επερχόμενου παγκόσμιου πρωταθλήματος του Πέζαρο (30 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου), η Κελαϊδίτη δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει βαθμολογίες που θα την έφερναν μέσα στην οκτάδα των φιναλίστ:

Στις κορύνες πήρε τη 14η θέση με 14,800 βαθμούς σε σύνολο 23 αθλητριών, μένοντας εκτός τελικού για 0,550 β., ενώ στην κορδέλα κατετάγη 15η με 13,025 βαθμούς.

Η αυλαία των αγωνισμάτων της ρυθμικής γυμναστικής πέφτει απόψε στο Βρότσλαβ, με τους τελικούς οργάνων στις κορύνες και στην κορδέλα (21:00 – 22:15 ώρα Ελλάδας).

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics