Breaking News
22 Νοεμβρίου 2016

Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πότε θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική, που δεν έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είναι πολύ πιθανό και αυτή να συμπεριληφθεί μέσα στο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

Η πρώτη σκέψη ήταν να γίνει στις 22/12 μετά το τέλος του α’ γύρου, όμως τις τελευταίες ημέρες κερδίζει πόντους το ενδεχόμενο της 11ης Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Εάν τελικά συμβεί αυτό, τότε το 2017 θα ξεκινήσει... φουριόζικα.

Την Τετάρτη 4/1 θα γίνει η 1η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο 7-8/1 η 2η, την Τετάρτη 11/1 η 11η και το τριήμερο 14-15-16/1 η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Αν προκριθεί αυτό το ενδεχόμενο, τότε οι ομάδες με το "καλημέρα" στη νέα χρονιά θα δώσουν τέσσερα ματς σε διάστημα 10 ημερών.

Σε αυτό το ενδεχόμενο το καλό για τον Πλατανιά θα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει ταξίδια, καθώς τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι στα Περιβόλια και μόνο για την 1η αγωνιστική του β’ μισού θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics