Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΕΚ έκανε το βράδυ της Παρασκευής επαφές με τη διοίκηση του Πλατανιά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Γιακουμάκη. Ωστόσο η Ένωση θα αφήσει τον παίκτη στην ομάδα των Χανίων μέχρι και τέλος της σεζόν.

Εξάλλου στην Ενωση πιστεύουν μεν πολύ στο ταλέντο του 22χρονου επιθετικού, αλλά θέλουν και να πάρει ακόμα περισσότερα ματς στα πόδια του, για να φορέσει ακόμα πιο έτοιμος την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Γιακουμάκης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και φέτος κάνει εξαιρετική σεζόν, έχοντας αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια και έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές, στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στον Πλατανιά .

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics