Breaking News
17 Ιανουαρίου 2017

 

Μετά τα δύο μετάλλια στο Ρίο, η Άννα Κορακάκη κέρδισε και τον τίτλο της καλύτερης σκοπεύτριας στον κόσμο μετά από σχετική ψηφοφορία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.



Το 2016 είναι ένας χρόνος που η Άννα Κορακάκη δεν θα θέλει να ξεχάσει με τίποτα. Η πρωταθλήτριά μας στην σκοποβολή κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (ένα χρυσό και ένα χάλκινο), ενώ αναδείχθηκε και καλύτερη σκοπεύτρια της χρονιάς μετά την σχετική ψηφοφορία που έκανε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Στις δηλώσεις της για τη νέα της διάκριση ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη για αυτό το βραβείο. Είναι τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλος από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Η νίκη είναι κάτι περισσότερο από μετάλλια για εμένα. Ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια όπως και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Οπότε πάνω απ' όλα αυτή είναι μία αναγνώριση των προσπαθειών μου.

Το 2016 ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη χρονιά μου. Τα πάντα έγιναν σωστά με εξαιρετικό συγχρονισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου βγουν όλα όσα μάθαινα και δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω ως σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο».

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

Άννα Κορακάκη (Ελλάδα)

Barbara Engleder (Γερμανία)

Du Li (Κίνα)

Snjezana Pejcic (Κροατία)

Kimberly Rhode (ΗΠΑ)

Zhang Mengxue (Κίνα)

Ray Bassil (Λίβανος)

Diana Bacosi (Ιταλία)

Olena Kostevych (Ουκρανία)

Corey Cogdell (ΗΠΑ)
gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics