Breaking News
28 Ιουλίου 2016

Το τέταρτο και σημαντικότερο ίσως φιλικό τεστ προετοιμασίας πραγματοποιεί το απόγευμα ο Πλατανιάς (18:30) αντιμετωπίζοντας την έτερη ελληνική ομάδα που βρίσκεται στη Βουλγαρία και δεν είναι άλλη από την Ξάνθη.

Πρόκειται για ένα τεστ που θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και σίγουρα, δεδομένου ότι μετέχουν στην ίδια διοργάνωση, μπορεί να βγει κι ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα για τις φετινές τους δυνατότητες. Επίσης δεν αποκλείεται ο Παράσχος να προβεί σε μία πρώτη πρόβα για την 11άδα που έχει στο μυαλό του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ακόμα πάντως είναι αρκετά νωρίς και σίγουρα οι τρεις εβδομάδες που απομένουν έως τότε, είναι μεγάλος χρόνος.

Σε ό,τι αφορά τον Βούλγαρο Φιλίπ Φιλίποφ δεν θα αγωνιστεί και πάλι λόγω τραυματισμού αλλά το σημαντικό είναι πως γι' αυτό το λόγο, αυτές τις μέρες έχει σταματήσει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σίγουρο αν θα αποκτηθεί τελικά από τον Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με σκορ 2-0 επί της Μοντάνα από τη Βουλγαρία και 2-1 της ισραηλινής Χάποελ και -αν και τ’ αποτελέσματα δεν έχουν σημασία αυτή την περίοδο- θα μπορούσε να φτάσει σε μία τρίτη επιτυχία πριν την αναχώρησή του από το Πράβετς, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics