Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2016

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη για την υπόθεση που στοίχισε στον Σαμ Αλαρντάις την θέση του στην εθνική Αγγλίας, η βρετανική εφημερίδα Telegraph προχωρά ακόμη περισσότερο με νέα στοιχεία για τη διαφθορά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο του Νησιού.

Αυτή την φορά παραθέτει ονόματα, μεταξύ των οποίων και του μεγαλομετόχου της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροδοκιών στο πρωτάθλημα της Championship!

Για τον Τσελίνο, μάλιστα, το έντυπο παρομοιάζει την περίπτωσή του με αυτή του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού των «Τσιών Λιονταριών». Δημοσιογράφοι... μεταμφιέστηκαν σε επενδυτές και ζήτησαν να μάθουν πως γίνεται να παρακάμψουν τους κανόνες της ομοσπονδίας για την ΤΡΟ (ιδιοκτησία Τρίτων).

Όπως έκανε και ο Σαμ Αλαρντάις έτσι ακριβώς και ο ιδιοκτήτης της Λιντς εξηγεί στους «μαϊμού» επενδυτές πως θα παρακάμψουν τους κανόνες που απαγορεύουν την «τρίτη ιδιοκτησία», με αποτέλεσμα να πέσει στην ίδια ακριβώς παγίδα με τον 61χρονο τεχνικό.

Όταν ζητήθηκε από τον Τσελίνο να σχολιάσει το περιεχόμενο δεν προέβη σε καμία δήλωση, το μόνο που ζήτησε ήταν να δει το βίντεο. Μέσα σε αυτό, πάντως, όπως αναφέρει η Telegraph, το «αφεντικό» της Λιντς καλεί τους υποψήφιους επενδυτές να μπουν στο σύλλογο με 12 εκ. ευρώ για να πάρουν το 20% των μετοχών: «Στη συνέχεια θα έχετε 20% σε κάθε μελλοντική πώληση των παικτών» φέρεται να είπε, ενώ χρησιμοποίησε βαριές κουβέντες και για το αγγλικό ποδόσφαιρο: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πολύ βρώμικος. Δεν θα είμαι εγώ που θα παραβιάσω τους κανόνες στην Αγγλία, αλλά μπορώ όμως να σας βρω ένα τρόπο να κάνετε δουλειές και να παραμείνετε ασφαλείς. Εδώ στην Αγγλία υπάρχει η χειρότερη κουλτούρα του κόσμου. Ειδικεύονται πώς να διαλύσουν τους ανθρώπους. Φαίνονται καλοί. Μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν. Αυτοί είναι οι πιο βρώμικοι άνθρωποι στον κόσμο. Συγκριτικά να σας πω ότι στην Αργεντινή είναι άγγελοι και στη Βραζιλία παιδιά. Στην Αγγλία είναι οι χειρότεροι στο ποδόσφαιρο». 

Οι επιχειρηματίες-δημοσιογράφοι συνέχισαν το έργο τους και πλησίασαν άλλους δύο. Το βοηθό προπονητή της Μπάρνσλι, Τόμι Ράιτ και τον προπονητή της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπάινκ. Ο πρώτος φέρεται να συμφωνεί να πάρει 5.000 λίρες σε μετρητά για να βοηθήσει την «πλασματική» εταιρεία από την Μέση Ανατολή, να αγοράσει παίκτες της Μπάρνσλι και να κερδίσουν από τις μεταγραφές, με τον ίδιο να δηλώνει «αθώος», αλλά η ομάδα του τον αποδέσμευσε.

Ο Ολλανδός, πρώην παίκτης της Τσέλσι, φέρεται στο βίντεο που υπάρχει να εμφανίζεται έτοιμος να μεταβεί στην Άπω Ανατολή έναντι 55.000 λιρών ανά ταξίδι, προκειμένου να αγοράσει παίκτες από την ίδια «μαϊμού» εταιρεία. Η απάντησή του ήταν η ακόλουθη: «Δεν είναι κακό να πληρώνεται για να δίνεις συμβουλές».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics