Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2016

Πάλι μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ιβάν Κλάσνιτς. Ο πρώην επιθετικός της Βέρντερ, ενώ είχε επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και στους αγωνιστικούς χώρους (έχοντας σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά του), βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τον ίδιο εφιάλτη.

Ο Κλάσνιτς αναγκάστηκε να σταματήσει νωρίς  την καριέρα του , καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Για κάποιο διάστημα έδειχνε να ξεπερνάει το σοβαρό πρόβλημα, καθώς το μόσχευμα του πατέρα του  είχε «γίνει» αποδεκτό από τον οργανισμό του.  Πολύ σύντομα ωστόσο ο οργανισμός  του χρειάστηκε και νέο μόσχευμα.  

Το μόσχευμα της μητέρας του δεν έγινε δεκτό, όπως και αυτό του αδερφό του και πλέον μπορεί να πάρει νεφρό μόνο από νεκρό δότη. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς ο μέσος όρος αναμονής είναι επτά χρόνια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics