Breaking News
27 Οκτωβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε χθες ο 4ος γύρος του Λιγκ Καπ της Αγγλίας, ο οποίος στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Τσέλσι. 

Οπαδοί των δύο ομάδων έλαβαν μέρος σε πολύ σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες στα τελευταία λεπτά του αγώνα. παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα με ρίψη μπουκαλιών και νομισμάτων, αλλά και αρκετές μάχες «σώμα με σώμα», με την αστυνομία από την πλευρά της να κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει τις συγκρούσεις στο «London Stadium» και τελικά να προχωράει σε επτά συλλήψεις.
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, ήταν κατηγορηματικός και καταδίκασε τα επεισόδια: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτό ως σύλλογος, ως ομάδα. Να συμβαίνουν τέτοια απαράδεκτα πράγματα, ειδικά στην Αγγλία, είναι ανεπίτρεπτο», δήλωσε σχετικά ο Κροάτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ενώ ο ομόλογός του της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, έκανε λόγο για καταστάσεις που δεν του αρέσει να βλέπει στο ποδόσφαιρο.
Η Γουέστ Χαμ εξέδωσε, πάντως, ανακοίνωση, αμέσως μετά τον αγώνα, υποσχέθηκε πως οι οπαδοί της που θα αναγνωριστούν μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, θα αποβληθούν διά παντός από τα εντός έδρας έδρας παιχνίδια της ομάδας τους. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics