Breaking News
28 Οκτωβρίου 2016

Ο ξενιτεμένος στην Ιταλία Βαγγέλης Μόρας εξέφρασε την περηφάνια του που είναι Έλληνας, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram.

Εδώ και μια δεκατία σχεδόν ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε ομάδες του εξωτερικού, με τελευταίο σταθμό την Ιταλία και την Μπάρι.

Ωστόσο, ο 35χρονος αμυντικός δεν ξεχνά τη χώρα του και εξέφρασε την περηφάνια που νιώθει γι' αυτήν, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία και ένα άσπρο περιστέρι, λέγοντας «Χρόνια πολλά Ελλάδα», συνοδευόμενο από τα hashtag «περηφάνια» και «περήφανος που είμαι Έλληνας».

 

Χρόνια πολλά Ελλάδα μου!!! Tanti auguri Hellas!!! #28οκτωβρίου #περηφανια #proudtobeagreek

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Moras Vangelis (@moras_vangelis) στις

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics