Breaking News
07 Ιανουαρίου 2017

Την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα(7/1), αγώνα Βέροιας - Ηρακλή αποφάσισε ο διαιτητής Καλογερόπουλος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην Ημαθία.  

Από το πρωί χιονίζει στην Βέροια και το γήπεδο είχε ντυθεί στα «λευκά». Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, ο πάγος παρέμενε στο γρασίδι και ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, καθώς οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να χειροτερέψουν στην συνέχεια. Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, κ. Κασδοβασίλης, δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τις δύο ομάδες, με τον Ηρακλή να συναινεί στην διεξαγωγή του αγώνα αλλά την Βέροια να λέει «όχι». 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το ματς ορίστηκε για αύριο Κυριακή την ίδια ώρα, καιρού επιτρέποντος φυσικά.

Οι ενδεκάδες που είχαν ανακοινώσει οι δύο προπονητές:

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Λεοζίνιο, Στάμου, Ζιαμπάρης, Κούρος, Ρούσσος, Αγγελόπουλος, Πασάς, Μοντέιρο, Μπαρτολίνι, Λουκίνας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics