Breaking News
09 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΕΛ ετοιμάζει συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς της δικαιοσύνης, του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας , προκειμένου να ενημερώσει για τις διαιτητικές αποφάσεις που σύμφωνα με την ομάδα της Λάρισας αλλοίωσαν τα αποτελέσματα αγώνων της.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης «θα προβληθούν όλες οι επίμαχες φάσεις που αποδεικνύουν τις προθέσεις διαιτητών και βοηθών σε βάρος της, σε παιχνίδια όπως ενδεικτικά αναφέρουμε, με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρας Τρίπολης, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό, την Βέροια και φυσικά, το χθεσινό με τον Πλατανιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.  Στόχος της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να «αναδείξει και να καταγγείλει προς κάθε κατεύθυνση, την συστηματικά άδικη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντί της, που οδηγεί σταθερά σε αλλοίωση αποτελεσμάτων», με πρόθεση «να προχωρήσουμε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον εκείνων που σκόπιμα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics