Breaking News
11 Ιανουαρίου 2017

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, μετά την έκτιση της ποινής φυλάκισης που του επιβλήθηκε για φοροδιαφυγή αισθάνεται ότι δεν έχει χάσει το σεβασμό του μεταξύ των γνωστών των, αλλά όπως είπε, πλέον έχει γίνει πιο ταπεινός αλλά και λιγότερο ειλικρινής .

Ο Χένες παρέμεινε στη φυλακή από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 και το Νοέμβριο επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος στο σύλλογο της Βαυαρίας. Ο 65χρονος παλιός άσος, διεθνής με την εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας, δήλωσε ότι ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, ήταν μεταξύ αυτών που του έγραφαν επιστολές το διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή.  «Έλαβα επιστολές από σημαντικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου», είπε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο ενός επιχειρηματικού συνεδρίου στο θέρετρο του Ιντερλάκεν στην Ελβετία. «Νομίζω ότι διατηρώ ακόμα μια σχετικά καλή φήμη στο διεθνές ποδόσφαιρο, η οποία δεν φαίνεται να έχει πληγεί».  Κατά το παρελθόν είχε συχνά καταφερθεί κατά των διοικούντων της FIFA και ήταν από αυτούς που δεν δίσταζαν να πουν ανοικτά το γνώμη τους. «Εξακολουθώ να έχω τις απόψεις μου, αλλά δεν τις μεταφέρω δημόσια, ειδικά όταν πρόκειται για την πολιτική. Έχω αλλάξει, φυσικά, έχω γίνει πιο σκεπτικός, ανεκτικός και ταπεινός», είπε ο Χένες. Υποσχέθηκε ότι δεν θα εγκρίνει οποιαδήποτε βιβλίο που θα κάνει αναφορά στις εμπειρίες που αποκόμισε τα τελεταία χρόνια. «Μπορείτε να σκεφείτε ότι είχα πολλές προτάσεις για να γράψω την πραγματική ιστορία των τελευταίων τριών χρόνων της ζωής μου, αλλά τις απέρριψα. Είχα πολύ έντονες εμπειρίες και είναι καλύτερα να τις κρατήσω μέσα μου, ήταν κάτι απίστευτο. Προτιμώ να τις μοιραστώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μου πίνοντας ενα ποτήρι κρασί».  Επίσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομόφωνη επανεκλογή του στην προεδρία της Μπάγερν και τόνισε ότι δεν είναι υπέρ της αύξησης των ομάδων στα Μουντιάλ από 32 σε 48, όπως αποφάσισε η FIFA, επειδή «... πιστεύω απλά ότι δεν υπάρχουν 48 πολύ καλές εθνικές ομάδες σε όλο τον κόσμο».  Όσο για την Μπάγερν, είπε ότι επιθυμία του είναι να παίζουν περισσότεροι Γερμανοί παίκτες στην ομάδα: «Στην Μπάγερν χρειάζεται να ακούω περισσότερα γερμανικά μέσα στα αποδυτήρια. Θα ήθελα, όσο το δυνατόν περισσότεροι Γερμανοί ποδφοσφαιριστές να παίζουν για μας. Η Άρσεναλ έχει παίξει αγώνες χωρίς ούτε έναν Άγγλο παίκτη στην ενδεκάδα της και αυτό για μένα είναι αδιανόητο». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics