Breaking News
18 Ιανουαρίου 2017

 Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σ.Ζ ετοιμάζει μια μεγάλη προσφορά για τον διεθνή Ελληνα αμυντικό. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, οι Παριζιάνοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, ανάμεσά τους Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ και Γιουβέντους, για το Νο 44 της Ρόμα και έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.   

Μάλιστα η Sport Mediaset υπογραμμίζει, ότι η γαλλική ομάδα μετά τον Μαρκίνιος (το 2013 για  32.000.000 ευρώ), είναι έτοιμη να πάει για ψώνια και πάλι στην ιταλική πρωτεύουσα.   «Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Μανωλάς αρέσει σε όλους, και με μια ανανέωση που εξακολουθεί να κολλάει, η  Ρόμα το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει μια σημαντική οικονομική προσπάθεια για να τον κρατήσει στην αιώνια πόλη. Γιατί σίγουρα Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και τώρα Παρί Σ.Ζ είναι έτοιμοι να τον πάρουν».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics