Breaking News
20 Ιανουαρίου 2017

 

Αλλαγές στον κανονισμό αδειοδότησης των ΠΑΕ της Super League ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Διαχωρισμός μεταξύ των ομάδων που θα αγωνίζονται στην Ευρώπη και τον υπολοίπων, ενώ ανακοινώθηκαν και αλλαγές στα play-offs.

 

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που θα δίνονται οι άδειες συμμετοχής στις ομάδες της Super League για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε η ΕΠΟ την Παρασκευή. Όπως αποφασίστηκε, πλέον θα υπάρχουν άδεις δύο διαφορετικών κατηγοριών ανάλογα με το αν η εκάστοτε ομάδα θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυστηρότερα και εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά θα είναι τα κριτήρια για αυτές ενώ αντίθετα θα είναι πιο ελαστικά για όσες θα συμμετέχουν μόνο στο πρωτάθλημα!


Παράλληλα, αλλαγές θα υπάρξουν στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play-off. Όσες τερματίσουν στις θέσεις 2-5 θα δώσουν κανονικά το «παρών» σε αυτά, όμως αν στη συνέχεια διαπιστωθεί ότι μία εξ αυτών δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, τη θέση της θα παίρνει η αμέσως επόμενη ομάδα που θα πληροί τα κριτήρια.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τη Διεύθυνση Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνεται ο νέος Κανονισμός Αδειοδότησης Ομάδων. Στην Έκδοση 2016 περιλαμβάνονται σειρά αλλαγών, με κυριότερες τον διαχωρισμό της εγχώριας από την ευρωπαϊκή άδεια και την αποσύνδεση της διαδικασίας αδειοδότησης με τη συμμετοχή σε αγώνες κατάταξης (η συμμετοχή στα playoffs βασίζεται αποκλειστικά στα αγωνιστικά αποτελέσματα).

Ο νέος κανονισμός εστάλη στις ΠΑΕ της Super League, για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί σχετικό σεμινάριο κατά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα».
sdna.gr

 Διαβάστε εδώ αναλυτικά τον πλήρη κανονισμό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics