Breaking News
20 Ιανουαρίου 2017

Τι είπε ο Χρήστος Παναγόπουλος για τα οφειλόμενα της NOVA

Τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό του από τη Σούπερ Λίγκα εξήγησε ο Χρήστος Παναγόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Αναλυτικά: 

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Δεν στρεφόμαστε κατά της NOVA. Ζητάμε διά της Λίγκας -και έτσι στρεφόμαστε και εναντίον της Λίγκας- τα οφειλόμενα από τη NOVA». 

Για τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό του από τη Λίγκα: «Αποσύρουμε τον εκπρόσωπό μας, γιατί δεν γίνεται πρώτη φορά αυτό. Δεύτερον, δεν γίνεται η Λίγκα να αναβάλλει συνεδριάσεις, να πηγαίνει πίσω τα θέματα που αφορούν αυτά τα θέματα. Δεν μιλάω για τον πρόεδρο της Λίγκας, αλλά για όλο το ΔΣ στο σύνολό του. Το ΔΣ πρέπει να είναι πολύ πιο επιθετικό. 

Η NOVA για πολλοστή φορά, το έκανε και τον Δεκέμβρη, ζήτησε και τότε να καθυστερήσει τις καταβολές και να τις δώσει με διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι προέβλεπαν οι συμφωνίες. Το ζήτησε αυτό και τελικά συνέβη. Δώσαμε εμείς τόπο στην οργή. Χθές έπρεπε να καταβληθούν 4,3 εκατ. ευρώ στο σύνολο προς τις ομάδες. Μας είπαν από τη Λίγκα ότι η NOVA ζήτησε διευκόλυνση, να πάνε πίσω οι πληρωμές και να εξοφληθούν τον Ιούλιο». 

Για το αν η NOVA ζητά ακόμα τις ρήτρες από τις αναβολές των αγωνιστικών: «Η NOVA μπορεί να έχει ζητήσει τις ρήτρες από τις αναβολές, αλλά κι εμείς νομικά μπορούμε να ζητήσουμε τα δικά μας οφειλόμενα ύψους 11 εκατ. ευρώ στη Λίγκα. Ουσιαστικά, αυτή την ώρα η Λίγκα βοηθάει με τη στάση της τη NOVA να μην πληρώσει κάτι που οφείλει». 

Για το αν έχουν αντιδράσει άλλες ομάδες: «Προς το παρόν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αντιδράσει». 

Για το αν η Λίγκα κάνει κάποια κίνηση: «Αν η Λίγκα καταφέρει κάτι μέχρι τη Δευτέρα έχει καλώς, αλλά αν δεν συμβεί κάτι θα μπούμε μπροστά να βοηθήσουμε με αυτή τη νομική ενέργεια τη Λίγκα για την καταβολή των οφειλομένων». 

Για το αν ο Παναθηναϊκός προτίθεται να σπάσει μονομερώς το συμβόλαιο με τη NOVA: «Το ''μονομερώς” προβλέπει ρήτρες. Αν η NOVA θελήσει και η ίδια ένα διαζύγιο, τότε το βλέπουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι τα οφειλόμενα». 

Για τη συνεργασία του με τον Τάκη Μπαλτάκο: «Μια χαρά συνεργαζόμαστε με τον κ. Μπαλτάκο. Γνωριζόμαστε και οι δύο εδώ και πολλά χρόνια και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ο πρόεδρος είναι πάντα ο κ. Αλαφούζος που δίνει και τις κατευθύνσεις».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics