Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2017

 

Την ενασχόληση του με την ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε ο Ηρακλής Νύκταρης στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανιά μίλησε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει ρόλο στους Θεσσαλονικείς χωρίς όμως να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο φρόντισε να προειδοποιήσει πως όποιος βρεθεί απέναντι στον Άρη θα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»

Για το παιχνίδι του Άρη στη Λαμία:
 «Ήταν ένα… έργο. Εγώ το είχα πει και νωρίτερα, πως αυτό ο διαιτητής ήταν… σταλμένος επειδή είχε παίξει το Βέροια – Ηρακλής. Εγώ από σήμερα ξεκινάω επίσημα στον Άρη. Θα είμαι μαζί με τον κουμπάρο μου και θέλω να δω ποιος θα τολμήσει να ξαναπειράξει τον Άρη. Στη Λαμία, τρελάθηκα. Εγώ όρμηξα στον διαιτητή αλλά δεν είχε τα κότσια να γράψει τίποτα. Απαγορεύεται να σφάζουμε ιστορικές ομάδες με τον τρόπο που το έκανε στον Άρη. Μίλησα με τα μέλη της κεντρικής επιτροπής και ήταν όλοι αγανακτισμένοι αλλά τι να το κάνουμε; Δεν μπορώ να το χωνέψω. Από δω και πέρα θα είμαι εγώ δίπλα στον Άρη και δεν θα μπορεί να τον πειράξει κανείς. Τους ξέρω όλους και δεν καταλαβαίνω από κανέναν. Είναι άδικο για τον Άρη να γίνεται αυτό το πράγμα. Από σήμερα έχω ασχοληθεί με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ και έχω κάνει πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο διαιτητής δεν άφηνε τον Άρη να παίξει. Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο όπως έπρεπε για να μην υπάρχει ένταση και στο δεύτερο ημίχρονο έσφαξε τον Άρη. Ο κ. Πανουργιάς διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία στο ημίχρονο και έλεγε πως ο διαιτητής έπαιξε Άρη. Αυτά είναι για γέλια. Όποιος από εδώ και πέρα αδικήσει τον Άρη θα έχει να κάνει με εμένα και θα γελάσουμε όλοι μαζί. Αναλαμβάνω τα πράγματα γύρω από την ομάδα».

Για τον Καρυπίδη:
«Πιστεύει πράγματα εύκολα. Τον έχω ενημερώσει και ό,τι του έχω πει ισχύει ακριβώς. Τώρα έχει αγανακτήσει με αυτά που γίνονται. Σήμερα άκουγα όλα τα πρωινά κανάλια και μιλούσαν για αυτό το πράγμα. Δεν είναι μόνο τα πέναλτι, είναι γενικότερα μια σφαγή. Μας έστειλαν διαιτητή για να μας καθαρίσει».

Για το αν πηγαίνει στα ματς του Άρη:
«Έχω πάει σε όλα τα ματς της ομάδας. Ξέρω πολύ καλά την ομάδα. Πλέον, δεν με ενδιαφέρει ποιόν προστάτη έχει η αντίπαλη ομάδα. Αν η ομάδα είναι να χάνει, θα χάνει αλλά όχι από τη διαιτησία».
onsports.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics