Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Σαμαράς παρουσιάστηκε από τη Σαραγόσα στο γήπεδο Λα Ρομαρέδα, όπου αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν για να δουν από κοντά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Με την επιγραφή bienvenido, το οποίο ήταν γραμμένο και στα ελληνικά (καλώς ήρθες) η Σαραγόσα καλωσόρισε τον Σαμαρά στην ομάδα με τον Έλληνα επιθετικό να δηλώνει ενθουσιασμένος και έτοιμος να βοηθήσει τη Σαραγόσα ως το τέλος της σεζόν.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Η ομάδα παλεύει για την άνοδο στην Πριμέρα και έρχομαι να βοηθήσω για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αισθάνομαι πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Χρειάζομαι χρόνο για να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω προπονήσεις και να βρω ρυθμό για να αγωνιστώ. Νομίζω ότι μπορώ να συνεισφέρω και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο Σαμαράς, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 5 στην πλάτη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics