Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενισχύει το έργο της Εταιρείας Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – «ΕΛΙΖΑ» και σε συνεργασία με την πλατφόρμα Charity Idols δημοπρατεί τη φανέλα του Μάρκους Μπεργκ από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα. 



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

" Με πρωταγωνιστή των Marcus Berg που πέτυχε 3 γκολ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με την online πλατφόρμα δημοπρασιών Charity Idols συνεχίζουν να ενισχύουν το σημαντικό έργο της Εταιρείας Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού –«ΕΛΙΖΑ».

Ο Σουηδός επιθετικός Marcus Berg, με τη λήξη του χθεσινού αγώνα Παναθηναϊκός –Παναιτωλικός 4-0, ψηφίστηκε MVP από τους δημοσιογράφους για την πολύ καλή του εμφάνιση. Ήδη η φορεμένη φανέλα του «πράσινου» striker είναι υπογεγραμμένη και αφιερωμένη στην «ΕΛΙΖΑ» μέσα από τη γνωστή διαδικασία της δημοπρασίας.

Η on-line συμμετοχή των φιλάθλων είναι απλή και τα έσοδα θα στηρίξουν έμπρακτα την ενημέρωση των γονέων, ώστε να γνωρίζουν πως μπορούν να προφυλάξουν τα παιδιά από ενδεχόμενη απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ και τα ίδια τα παιδιά εκπαιδεύονται ώστε να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία έχει ξεκινήσει με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 20/02/2017 στις 22:15.

Κάντε κι εσείς την προσφορά σας εδώ: https://goo.gl/QSKorT ,βοηθώντας τους μικρούς μας συμπολίτες και αποκτώντας την τεχνική αγωνιστική φανέλα Puma CΤV, σε μέγεθος «L», με την αυθεντική υπογραφή του Marcus Berg που θα συνοδεύεται με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμμετοχή σας ".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics