Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην 20η αγωνιστική στην Super League. 

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης επιβραβεύτηκε για την απόδοση του στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-0), ενώ ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα με 32,68% σημείωσε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Ο Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε ποσοστό 20,96% στη σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Μάρκους Μπεργκ και Θανάση Ανδρούτσο αντίστοιχα. Το γκολ του Κόντε που σημείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ, ψηφίστηκε το καλύτερο της αγωνιστικής με ποσοστό 32,68%. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Θανάσης Ανδρούτσος με ποσοστό 20,65%, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μοχάμεντ Μπεν με 12,76%. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics