Breaking News
11 Μαρτίου 2017

Η εθνική ομάδα παίδων, στον εναρκτήριο αγώνα της στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, υπέστη «βαριά» ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία.

Οι οικοδεσπότες του τουρνουά πήραν γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ με τον Νέτο (8') και στην εκπνοή του ημιχρόνου κατάφεραν να το διευρύνουν τη διαφορά με τον Καμάτσο (40').

Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει εντείνοντας την προσπάθειά της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Άφησε αρκετούς κενούς χώρους και οι Πορτογάλοι αξιοποίησαν το γεγονός.

Έτσι πανηγύρισαν άλλα δύο γκολ με τους Εμπάλο (63') και Σιμόες (68').

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ισπανία - την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η ελληνική ομάδα - νίκησε 3-1 την Πολωνία. Να σημειώσουμε πως από την φάση Elite, στα τελικά του EURO U-17 (3-19/5 στην Κροατία), θα προκριθούν οι επικεφαλής των 8 προκριματικών ομίλων. Και επτά ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση (εξαιρείται ο 2ος με τη χειρότερη αγωνιστική επίδοση εναντίον της 1ης και της 3ης ομάδας του ομίλου του).

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Αλεξανδρόπουλος (41' Ντουμάνης), Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Εμμανουηλίδης (41' Κατσούκης), Λυρατζής, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος (72' Παπαδόπουλος).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics