Breaking News
14 Μαρτίου 2017

Έχασε τη δουλειά του για μία πίτα, ο τερματοφύλακας Γουέιν Σο, που απολύθηκε από την Σάτον και είπε να αρχίσει να τις πουλάει! Η κάμερα έπιασε τον Σουέιν Σο να τρώει μία πίτα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σάτον με την Άρσεναλ για το Κύπελλο.

Όπως αποδείχθηκε, ο... χοντρός κίπερ το έκανε, γνωρίζοντας ότι προσφέρονται αποδόσεις για αυτή του την ενέργεια, κάτι που οδήγησε στην απόλυσή του. Έτσι, τώρα είπε να πιάσει δουλειά... βοηθώντας ένα μαγαζί να τις πουλήσει! «Ο απολυμένος από τη Σάτον τερματοφύλακας μου σερβίρει την πίτα μου σήμερα. Πουλάει μία, τρώει μία», έγραψε στο twitter o ιδιοκτήτης του καταστήματος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics