Breaking News
14 Μαρτίου 2017

Στα Ανώγεια βρέθηκε ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης τη Δευτέρα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς.

  Ο Αθανασιάδης, έχει στενούς δεσμούς με τα Ανώγεια και προσωπική σχέση με τον ιερέα του χωριού και πρώην πρόεδρο του Αετού Ανωγείων, παπα-Ανδρέα Κεφαλογιάννη, τον οποίο ο «Κλάους» θεωρεί δικό του άνθρωπο.  ''Είναι μεγάλη μου τιμή φίλε μου και χαρά μου πού ρθα στ Ανώγεια σήμερα και σ έχω συντροφιά μου!!'' έγραψε για τον πάτερ Ανδρέα ο Αθανασιάδης στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.  Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, που έφτασε στο ιστορικό χωριό του Μυλοποτάμου το βράδυ της Δευτέρας, επισκέφτηκε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ενώ βρέθηκε και σε παραδοασιακό καφενείο των Ανωγείων, όπου κεράστηκε ρακί και μεζέδες.  

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics