Breaking News
19 Μαρτίου 2017

Απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό περιστατικό στη Μοζαμβίκη, όπου κροκόδειλος κατασπάραξε ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μινέιρο δε Τέτε. Θύμα του κροκόδειλου ο 19χρονος Εστεβάο Αλμπέρτο Τζίνο με το τραγικό συμβάν να λαμβάνει χώρα στις όχθες του ποταμού Ζαμβέζη.

Ο κροκόδειλος επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή και τον άρπαξε σε κλάσματα δευτερολέπτου, πριν προλάβει να αντιδράσει ο ίδιος ή κάποιος από όσους βρίσκονταν γύρω του. Παράγοντας της ομάδας είπε πως “ο κροκόδειλος πετάχτηκε ξαφνικά έξω από το νερό. Τον άρπαξε από τη μέση. Αμέσως μετά το ζώο ξαναμπήκε στο ποτάμι. Οι δυο φίλοι του ήταν σοκαρισμένοι, άκουγαν τα ουρλιαχτά του, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ο κροκόδειλος ήταν τεράστιος, έφτανε τα πέντε μέτρα”. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics