Breaking News
21 Μαρτίου 2017

Πολύ καλές είναι οι ειδήσεις για τον Φάνη Γκέκα, αφού ο τραυματισμός 36χρονου διεθνή επιθετικού δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά εκτιμήθηκε κι ο Έλληνας γκολτζής θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.


Το ιατρικό επιτελείο της τουρκικής Σίβασπορ, στην οποία ανήκει, είχε κάνει λόγο για ρήξη χιαστών μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Σανλιούρφασπορ, κάτι που σήμαινε πολύμηνη απουσία για το Θεσσαλό στράικερ.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε όμως ο Γκέκας στην Ελλάδα, έδειξαν απλώς ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, με το χρόνο αποθεραπείας να εκτιμάται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics