Breaking News
23 Μαρτίου 2017

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-3

Φιλική νίκη επί της Παναχαϊκής με 3-1 πήρε ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα. 

Ο Βλαχοδήμος στο 41' μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 54ο λεπτό η Παναχαϊκή ισοφάρισε όταν ο Παναγιώτης Μωραΐτης πρόλαβε την έξοδο του Κοτσόλη και αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον Έλληνα τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 85’ οι πράσινοι κατάφεραν να μετουσιώσουν την ανωτερότητά τους και να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν ο Κλωναρίδης γύρισε στον Ρινάλντι και εκείνος στον Βιγιαφάνιες που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Το 3-1 έγινε 2 λεπτά αργότερα με τον Τελάντερ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Ρέις, Κουτρουμπής, Μπουμάλ, Λέτο, Μόλινς, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο και Βλαχοδήμος.

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης και Σπανός.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics